Автомобилният гигант BMW ще промени логото си за първи път от

...
Автомобилният гигант BMW ще промени логото си за първи път от
Коментари Харесай

BMW променя логото си за първи път от 20 години

Автомобилният колос BMW ще промени логото си за първи път от 20 години, заяви CNN.

Освеженото лого на немската компания премахва черния пръстен и го заменя с прозрачен кръг. Останалата част, в това число шрифта, ще имат по-плосък и съвременен тип. Синята и бялата емблема вътре в пръстена остават непроменени.

Новото лого, което ще бъде употребявано в информационните старания на BMW, в това число неговите платформи за обществени медии и уеб страница, е предопределено да " излъчва повече неприкритост и изясненост ", сподели в изказване за Янс Тимер, вицепрезидент на BMW във връзка с клиентите и марката. Той добави, че новият образ също символизира " значимостта на BMW за подвижността и удоволствието от шофирането в бъдеще ".

Говорителят съобщи, че няма " проекти " новото лого да се появи на индустриални транспортни средства, макар че BMW го постави върху капака на своето транспортно средство Concept i4, електрически автомобил, който направи своя дебют във вторник. Компанията съобщи, че транспарантният дизайн придава на външния цвят на автомобила " още по-голяма популярност ".

Предишното лого на BMW направи своя дебют през 1997 година Компанията има шест лога в своята 103-годишна история, всички значително сходни.

Феновете от дълго време спекулират, че вътрешността на най-новото лого съставлява витло, само че BMW обясниха, че белите и сините триъгълници всъщност съставляват немската родна страна Бавария. " Митът за витлото ", както компанията го разказа на своя уеб страница, произлиза от старите реклами на компанията, които промотираха самолетни мотори.

Дъг Селърс, изпълнителен изобретателен шеф на дизайнерската компания Siegel + Gale, сподели пред CNN Business, че новото лого е усъвършенстване и че се усеща като " по-отворено и налично " за по-младите клиенти, които са с по-разширени цифрови знания.
fgdgdfg.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР